Ilmainen toimitus yli 120 euron tilauksiin! Myymälämme on avoinna ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-18! Tervetuloa <3

Superyellow

  Selaa tuoteryhmiä

SUPERYELLOW

on kotimainen pipojen ja asusteiden valmistaja.
Kaikki Superyellown pipot suunnitellaan Suomessa. Tuotteissa ajaton design yhdistetään laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin, ja pyritään valmistamaan kestäviä ja käytännöllisiä tuotteita jokapäiväiseen arkeen. Tarkat materiaalivalinnat ja korkeat tuotantovaatimukset takaavat sen, että tuotteet ovat monikäyttöisiä ja sopivat eri vuodenaikoihin ja tilanteisiin.

Tärkeä osa tuotantoa on käyttää vain tarvittava määrä resursseja. Tekstiilialan yksi suurimmista ongelmista ympäristön kannalta on tuotannosta aiheutuva tekstiilijäte. Tuotanto suunnitellaan tarkasti, jonka ansiosta tuotannosta aiheutuva hävikki on minimaalista. Jätteen vähentämiseksi tuotannosta ylijäävä materiaali pyritään lahjoittamaan, uudelleen käyttämään ja kierrättämään pois heittämisen sijaan. Jokainen pipo käy läpi laaduntarkastuksen ennen kuin se lähetetään eteenpäin asiakkaalle. Jatkuva tuotekehitys ja laaduntarkkailu ovat tärkeä osa Superyellown tuotantoprosessia.

MERINOVILLA

Tuotteissa käytetyt raaka-aineet valitaan tarkasti toimittajilta vaadittavien laatusertifikaattien perusteella. Neulomoissa merinovillan prosessointiin vaadittavien resurssien käyttöä kontrolloidaan tarkasti. Esimerkiksi neulos viimeistellään pesemisen sijaan höyryttämällä, mikä säästää merkittävästi vettä. Superyellown käyttämä merinovilla on 100% mulesing- vapaata, mikä tarkoittaa sitä, että merinolampaita ei vahingoiteta. Merinovilla on 100% uusiutuva luonnon materiaali, joka voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää ja merinovillasta valmistetut tuotteet ovat pitkäikäisiä.

Näytetään tuotteet 1-15 / 15

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit