Ilmainen toimitus yli 120 euron tilauksiin! Myymälämme on avoinna ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-18! Tervetuloa <3

Viaminnet

  Selaa tuoteryhmiä

VIAMINNET valmistaa kauniita, ainutlaatuisia ja katseenvangitsevia koruja, jotka ovat kevyitä ja miellyttäviä käyttää. Asusteet sopivat täydellisesti niin erikoistilaisuuksiin, kuin myös piristäväksi osaksi arkityyliäsi. Viaminnet luo kestävää luksusta kaikille naisille.

Estetiikka on yksinkertaista ja kaunista, kuten pohjoisen luonto, josta ammennetaan inspiraatiota tuotteisiin. Tuotteet suunnitellaan naisille, joilla on rohkeutta erottua joukosta ja heille, jotka tarvitsevat rohkaisua tulla nähdyiksi.

Kestävää tuotantoa

Kaikki Viaminnet-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa laadukkaasta pohjoismaisesta ja italialaisesta nahasta, mikä mahdollistaa suurempienkin korujen keveyden. Tuotteiden valmistuksessa pyritään hyödyntämään kaikki materiaali ja jättämään jälkeen mahdollisimman vähän jätettä, jos ollenkaan. Leikattaessa materiaalia Viaminnet -asusteisiin ja koruihin, säilytetään ylimääräinen nahka myöhempää käyttöä varten.

ANNA HYVÄN KIERTÄÄ

Viaminnetille on alusta lähtien ollut tärkeää tehdä hyvää ja antaa jotain takaisin. He tekevät näin työllistämällä ihmisiä joilla on ollut vaikeuksia löytää töitä muualta. Tällä hetkellä Viaminnet -korut kootaan ja pakataan Helsingissä Iiris Pro-keskuksessa, joka on maahanmuuttajien, osatyökykyisten ja muiden vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevien työkeskus.

Näytetään tuotteet 1-2 / 2

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit