Hippu Kids & Lifestyle

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:

Hippu Kids & Lifestyle Oy
Y-tunnus: 2772814-9
Zeppelinintie 1, 90450 Kempele

Rekisteriasioita hoitavat henkilöt:

Hippu Kids & Lifestyle henkilökunta

E-mail: info@hippukids.fi


Rekisterin nimi:

Hippukids.fi- verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, palvelun toteuttamiseen, asiakastapahtumien varmentamiseen, asiakaspalveluun ja liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, analysointiin ja tilastointiin.
Tietoja voidaan käyttää myös mielipide- ja markkinatutkimuksiin ja muihin vastaaviin käyttötarkoituksiin.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Voit milloin tahansa poistua sähköpostilistaltamme uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@hippukids.fi . Verkkokaupasta voit poistaa omat henkilötietosi poistamalla asiakastilisi.

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin lakien ja asetusten mukaisesti sallittua. Säilytämme tietoja kauemmin, mikäli sitä vaaditaan kuluttajansuojalaissa tai kirjanpitolaissa.


Rekisterin sisältö:

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet,
  • rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus,
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot,
  • viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot,
  • asiakkaan mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot,
  • mahdolliset luvat ja suostumukset,
  • Sekä mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

Tietojen luovutus:

Henkilötietoja käsittelee pääasiassa Hipun henkilökunta.

Tarpeen vaatiessa voimme jakaa henkilötietojasi yhteistyökumppaneillemme, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän toimeksiannostamme. Luovutamme henkilötietojasi seuraaville:
- IT-järjestelmien toimittajille, jotka tarjoavat Hipulle palveluja ja tietojärjestelmiä.
- Maksuja käsitteleville yhteistyökumppaneillemme.


Henkilötietojen siirtäminen EU-alueen ulkopuolelle

Pääsääntöisesti emme siirrä henkilötietoja EU-alueen ulkopuolelle. Mikäli toimintamme vaatii näin tekemään, käytämme kansainvälisiä järjestelmiä sellaisilta järjestelmätoimittajilta, jotka käsittelevät henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Siirrämme henkilötietoja Yhdysvaltoihin vain sellaisille yhteistyökumppaneille jotka ovat mukana Euroopan komission edellyttämässä Privacy Shield -järjestelmässä.

Rekisterin suojaus:

Hippukids.fi asiakasrekisteriin ovat oikeutettuja ainoastaan yrityksen oma henkilökunta tai muut henkilöt, joilla siihen on työnsä puolesta oikeus. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiakasrekisteriin pääsy vaatii salasanan käyttöä. Rekisteröitynyt asiakas voi itse muokata omia tietojaan, vaihtamalla ja päivittämällä niitä tarvittaessa ajan tasalle.


Rekisteriselosteen päivitys

Rekisteriselostetta päivitetään toimintakäytäntöjen ja/tai lakien muuttuessa.

Ostoskorisi on tyhjä